Ikke kategoriseret

Solbadningen er lige sagen

17. maj 2018 admin 0Comment

Med den sidste 1,5 måned taget i betragtning, hvem skulle så have troet vi ville få så perfekt en start på maj måned? Vejret har været kanon, og det er endelig på tide, at jeg kan begynde og vise min bikini krop frem. Jeg synes også at man kan mærke, at humøret på folk er væsentlige bedre, end det var for omtrent en måned siden – folk er glade, nu hvor solen er fremme.

Jeg brugte hele forrige uge på at slikke sol på min nye solvogn fra havemøbelshoppen, som har været mit bedste køb længe. Der findes ikke noget bedre end at fylde depotenter med D-vitaminer, og samtidig få en lækker solbrun kulør.

Solvogn til et røverkøb

Jeg var virkelig heldig, fordi da jeg havde sat mig for at købe min nye solseng, så var der tilfældigvis en super fed en på tilbud. Jeg fandt en romantisk solvogn i lysegrå polyrattan, som harmonerer godt med resten af mit udvalg af havemøbler. Solsengen kan endda indstilles ved ryggen, så jeg både kan sidde og læse, men også ligge og slikke ren sol. Der fulgte også en fin grå luksus hynde med. Se den herunder:

min nye solvogn

Jeg gav 3.000 kr. for den, men når du tænker på, hvad før prisen var, så er der tale om tyveri ved højlys dag. Før prisen er svimlende 4.500 kr., men derfor er 3.000 kr. stadig mange penge, at give for et enkelt stykke møbel til haven. Indtil videre har jeg fået brugt den i en hel uge, og hvis vejret holder ved, så tænker jeg at pengene er rigtig godt givet ud. Man ved dog aldrig med det danske sommervejr, og de sidste to år har jo en ren skuffelse. Det værste er også, at man altid skal planlægge ferie i god tid uden at vide, hvordan vejret kommer til at forløbe i juni, juli og august. Så nu håber jeg bare at min ferie i midt juli giver mig mulighed for at nyde min have og ikke mindst min nye solseng.

Andre fine havemøbler i sigte

Da jeg surferede rundt på Havemøbelshoppen, så kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at kigge lidt rundt på deres andet udvalg af havemøbler. Her stødte jeg på et yderst sødt og romantisk cafésæt, som ligeledes er i en lysegråt polyrattan, og ville være et perfekt supplement til min solvogn. Jeg har en relativ stor have, så de ville være super hyggelig at have i skyggen ved et af de store træer, hvor jeg vil kunne nyde kolde drikkevarer hen ad eftermiddagen. De koster dog også omkring de 3.000 kr. på tilbud vel og mærke – derfor er jeg desværre nød til at spare lidt op, men mon ikke jeg kan få købt dem i juli-august, og så kan jeg i hvert fald nyde dem i sensommeren og de næste par år frem.

polyrattan cafesæt fra emma

Jeg kan klart anbefale at tage et kig på Havemøbelshoppen, da de har nogle ganske fine tilbud på havemøbler, uanset om det er en solvogn, cafemøbel eller havebord.