Ikke kategoriseret

Mange gode restauranter i Roskilde – Hvilken skal man vælge?

25. juli 2018 admin 0Comment

Jeg vil gerne starte ud med at sige, at dette blogindlæg er min subjektive holdning til emnet. Efter det er sagt, så lad os komme igang. Jeg er af den overbevisning at, i og med du læser dette blogindlæg, har restaurant i Roskilde en eller anden form for interesse for dig. Jeg har derfor gjort mig den ulejlighed at finde den bedste restaurant i Roskilde. Jeg har stillet nogle forskellige kriterier op, som restauranten skal opfylde. 1. Det skal være en italiensk restaurant i Roskilde, 2. den skal havde den bedste brunch i Roskilde, eller ihvertfald derhen af og 3. der skal være mulighed for take away i Roskilde. Nogle vil mene det er urimelige vilkår, men der ligger hundredvis af restauranter i Roskilde og jeg var nødt til at skære feltet ned. Der var nu nogle få restauranter tilbage som opfyldte kravene og efter at have besøgt dem alle, var der en klar vinder.

La Rustica er den bedste restaurant i Roskilde

Hvis du bor i Roskilde eller omegn, er du helt sikkert bekendt med den italienske restaurant La Rustica. La Rustica er en lækker restaurant, som først og fremmest opfylder alle kriterierne. De er en italiensk restaurant i Roskilde, de har muligvis den bedste brunch i Roskilde og så kan man bestille take away til Roskilde. Men bare fordi den opfylder mine “krav” er det ikke ens betydning med, at det er en god restaurant. Men det er det og nu skal du høre hvorfor.

La Rustica er primært en italiensk restaurant i Roskilde, men har meget andet at byde på også. De har et stort, men overskueligt menukort. Det byder bl.a på burger, sandwich og fisk, foruden de italienske specialiteter. Dertil er det muligt at bruge La Rustica som din lokale take away i Roskilde. Du kan nemlig få alt fra menuen som take away i Roskilde. Menuen finder du på deres hjemmeside her: https://www.la-rustica.dk/.

Bedste Brunch i Roskilde og omegn

Et af mine kriterier var, at den udvalgte restaurant skulle have den bedste brunch i Roskilde. Heldigvis for La Rustica, har de muligvis den bedste Brunch i Roskilde og omegn. Én ting er at kvalitet af maden, man får til sin brunch, er af god kvalitet, så har de også både brunch platte og brunch buffet. Her tilgodeser man igen mange forskellige mennesker. Det er en personlig præference om man ønsker brunch platte eller brunch buffet. Det vigtigste at nævne her er, at begge dele er super lækkert. Hvilket er en af hovedårsagerne til, at jeg vurderer La Rustica til at have de bedste brunch i Roskilde. Det kan virke lidt overraskende at en italiensk restaurant i Roskilde og har den bedste brunch i Roskilde. Men sådan er det. Samtidig har du mulighed for at få byens bedste brunch som take away, da La Rustica som sagt har take away i Roskilde. Der er kun én ting mere jeg vil sige, tag ned og spis på La Rustica, du vil ikke fortryde det.