Ikke kategoriseret

Sneakers sæson

28. september 2017 admin 0Comment

Efterår

Solen varmer ikke ligeså meget mere, det blæser mere og dage med regn er pludselig hverdag her i Danmark. Det kan tydeligt mærkes på fødderne, at det er for koldt at have sandaler og åbne sko på, men det er dog stadig lidt for lunt til støvler. Den bedste mellemting er helt klart sneakers som for mange er en super god løsning.

Hvad skal man vælge

Der kan være super mange kriterier der spiller ind, når man skal vælge de perfekte sneakers til sin efterårs- og vintergarderobe. Først og fremmest bør man vurdere, hvilken stil man har og hvad der passer dertil. Alternativt kan man vælge lige de sneakers man har lyst til og måske ændre sin stil lidt så det hele passer godt sammen. Det gode ved sneakers er dog, at de ofte går til de fleste typer outfits og man derfor ikke behøver tænke så meget over det. Overordnet finde der to typer sneakers; De klassiske og sporty som vi kender fra de store sportsmærker og så er der de lidt ”pænere” sneakers fra for eksempel Valentino.

Valentino sneakers

valentino sneakers med mink

Valentino bragede for alvor frem for et par år siden med deres Valentino stilletter og Valentino tasker der matcher deres populære og anerkendte sko. Senere hen er designeren begyndt at producere Valentino sneakers i forskellige modeller som har været i kollektionerne de sidste to år cirka. Den ene model er rimelig simpel og klassisk i læder i enten hvid eller sort og så med de velkendte rockstuds som vi kender fra de andre ikoniske produkter fra Valentino. Den ikoniske Valentino taske som du måske har erhvervet dig passer stadig perfekt til, da det er inkorporeret i designet. Alternativet til de klassiske, basic Valentino sneakers er den nye model som er i hvidt læder med de velkendte rockstuds og så er der minkpels på i enten blå eller beige. Den nye, lækre model af de Valentino sneakers vi kender er super komfortable og har et rigtig ”pænt” look for et par sneakers og sammenlignes bedst med designerens ”Valentino sneakers white” som er den lidt ældre basic model.

Fedt look

Et fedt look med de nye Valentino sneakers her til efteråret kunne være et par ripped jeans som ikke er alt for tight, en lækker sweater/trøje og så din Valentino rockstud tote bag over skulderen – det skal nok vende hoveder når du går ned af strøget lørdag eftermiddag.

Det fede ved sneakers er, at der er super mange muligheder for sammensætning med forskellige typer outfits alt efter, hvilken stil og udtryk man ønsker. Det er dog vigtigt at anskaffe sig sneakers man føler sig godt tilpas i og går godt i – hvilket vil være tilfældet i langt de fleste tilfælde med et par Valentino sneakers, da de simpelthen er så lækre og vildt in lige nu!